Op 24 november 2020 vindt de tweede SAOP projectleidersbijeenkomst nieuwe stijl plaats. Doel van de bijeenkomst is de band tussen de politie en SAOP te versterken. Bovendien wil SAOP met deze bijeenkomst projectleiders ruimte en gelegenheid bieden om in een informele setting kennis en ervaringen met elkaar uit te wisselen over door SAOP gesubsidieerde projecten.

Alle geïnteresseerden welkom
Ben je geïnteresseerd in deze bijeenkomst? Noteer dan nu alvast deze datum in je agenda! Ook als je geen projectleider bent, maar wel geïnteresseerd in deze innovatieve projecten, ben je van harte welkom. Wellicht kun je er je voordeel mee doen.

Opzet programma
Tijdens de bijeenkomst zullen enkele projectleiders hun project presenteren. Dat gebeurt in korte postersessies rond de drie prioritaire thema’s van SAOP: duurzame inzetbaarheid, veilig en gezond werken en diversiteit. Na de zomer volgt meer informatie over de precieze opzet van het programma en de locatie. Daarbij zullen we rekening houden met de eventueel dan nog geldende coronamaatregelen.

Benieuwd naar de vorige projectleidersbijeenkomst, van 3 december 2019? Op onze website staat een uitgebreid verslag.