Op dinsdag 8 juni 2021 organiseert SAOP van 15.00 – 17.00 uur de jaarlijkse projectleidersbijeenkomst. Deze keer komen we digitaal bij elkaar om meer te horen over elkaars projecten en zo ideeën en ervaringen uit te wisselen. Het thema is dan ook: Kijkje in elkaars keuken (KIEK). Van harte welkom!

Natuurlijk staan tijdens de projectleidersbijeenkomst weer een aantal mooie projecten centraal die met subsidie van SAOP worden uitgevoerd. De projectleiders presenteren hun project en de ervaringen die ze daarmee hebben opgedaan. Zo kunnen we kennis met elkaar delen en elkaar inspireren.

Daarna verkennen we op een interactieve manier hoe de impact van de gesubsidieerde projecten kan worden vergroot en hoe de borging van resultaten binnen de politieorganisatie kan worden versterkt.

Voor wie?

De bijeenkomst wordt georganiseerd voor projectleiders van projecten die met subsidie van SAOP worden uitgevoerd. Maar ook HRM-functionarissen, hoofden bedrijfsvoering, relatiebeheerders van het politiedienstencentrum (PDC) en andere geïnteresseerden uit de sector zijn van harte welkom.

Aanmelden en praktische informatie

De bijeenkomst start dinsdag 8 juni om 15.00 uur en is tussen 16.30 en 17.00 uur weer afgelopen. Vanwege de beperkende Covid-maatregelen houden we de bijeenkomst digitaal. Deze wordt uitgezonden vanuit de webinarstudio bij het CAOP in Den Haag. Esther van Rijswijk (onder meer bekend van radio en televisie) verzorgt de presentatie.

Je kunt je aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar saop@caop.nl.

Na je aanmelding ontvang je een link waarmee je kunt deelnemen aan de bijeenkomst.